A káposzta, kelbimbó, karfiol, brokkoli, torma fogyasztása nagyon egészséges.
C vitaminban gazdagok, immunerősítő hatásúak. Fokozzák a DNS önjavító képességét, védik a szívet és az érrendszert, gátolják a rákos burjánzást, valamint a hormon háztartás egyensúlyához is hozzá járulnak.
A Melbourne Egyetem kutatói szerint:
1-2 csésze enyhén párolt brokkoli
elfogyasztása segíthet az asztma súlyosbodásának megelőzésében.
De a többi keresztesvirágú növény is segíthet a tüdőben történt károsodás visszafordításában.
A brokkoli tartalmaz még luteint és zeataxint, ami a szemünkre fejt ki jótékony hatást.
C vitaminban gazdagok, immunerősítő hatásúak. Fokozzák a DNS önjavító képességét, védik a szívet és az érrendszert, gátolják a rákos burjánzást, valamint a hormon háztartás egyensúlyához is hozzá járulnak.
A Melbourne Egyetem kutatói szerint:
1-2 csésze enyhén párolt brokkoli
elfogyasztása segíthet az asztma súlyosbodásának megelőzésében.
De a többi keresztesvirágú növény is segíthet a tüdőben történt károsodás visszafordításában.
A brokkoli tartalmaz még luteint és zeataxint, ami a szemünkre fejt ki jótékony hatást.
Asztmában szenvedőknek ajánlom
VálaszTörlés